Rupert Grint: - Har edderkoppfobi

(24.06.2011, sist oppdatert 24.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rupert Grint har avslørt at han har flere likheter med sin Harry Potter-rollefigur, Ron Weasley.

Blant annet er han livredd edderkopper. Grint er faktisk reddere enn de fleste - og har araknofobi, i likhet med Ron Weasley fra Harry Potter-universet som har fryktet disse krypene helt siden storebrødrene Fred og George spilte han et puss.

 

22-åringen forteller til magasinet Attitude at livet hans styres av fobien.

 

- Jeg har araknofobi. Det påvirker livet mitt. Jeg sjekker skoene mine før jeg tar dem på. Jeg sjekker senga og puta før jeg legger meg.

 

Han sier videre: - Jeg skal til Australia noen uker. Jeg har aldri vært der før, edderkopper har alltid vært grunnen til at jeg ikke har villet reise dit.

 

Han er kanskje redd for småkryp, men han elsker imidlertid dyr, forteller han. Nylig gikk han til anskaffelse av to miniesler.

 

- Jeg har noen rare greier. Det siste er at vi har fått miniesel. De er som normale esel, bare halvparten så store. Vi har to, som heter Shakespeare og Pandora, som kjæledyr. Jeg har minigriser også - og minipinnsvin. Vi har i tillegg hunder og katter, papegøye og påfugl. Jeg bor på landet, faktisk. Rett utenfor London. Vi har noen dekar så de har godt med plass, forteller han videre.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews