Radcliffe takker kjæresten

(24.01.2012, sist oppdatert 24.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe mener han har mye å takke sin «bedre hjernehalvdel», som han kaller kjæresten Rosie Coker, for.

Den unge skuespilleren sier i et nytt intervju at hun alltid oppmuntrer ham når han betviler sitt talent.

 

Skuespilleren har vært sammen med produksjonsassistenten Rosie Coker i to år, og sier han alltid kan regne med hjelp og støtte.

 

- Hun er som den fine halvdelen av hjernen min, hun er den delen som ikke misliker meg. Slik er hun. Hun oppmuntrer meg, og det er fint.

 

Han forteller videre at han er glad for å ha funnet en jente som jobber med film, ettersom det gjør at hun forstår hvordan livet hans er. Radcliffe har opplevd en utrolig reise gjennom barndom og ungdom, som hovedpersonen i de superpopulære Harry Potter-filmene. 23-åringen forteller at han ikke har tatt mer enn en ukes ferie de siste fire årene. Og han sier til The Sun:

 

- Hun kjenner meg, så hun vet hva jeg liker. Hun vet at jeg elsker jobben og at den ofte kommer først. Jeg tror jeg må henge i de neste tre årene for å skape meg en karriere videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews