Radcliffe prøver seg på skrivekunsten

(16.07.2009, sist oppdatert 16.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe har en hemmelig karriere.

I tillegg til sitt virke som skuespiller på film og teater har tenåringen allerede gitt ut en diktbok under et fiktivt navn.

 

19-åringen har sverget at han ikke vil gi sin identitet til kjenne for offentligheten, siden han fortsatt prøver ut sitt talent innen skrivekunsten. Men innrømmer at han ikke ville hatt noe imot å få litt oppmerksomhet rundt sin første utgivelse.

 

- Jeg skriver på vers. Jeg er ikke sikker på om det er noe bra. Jeg skriver ikke under mitt eget navn - det ville vært for skummelt, men jeg har gitt ut en egen bok, og den dukket opp i noen magasiner. Jeg tror at jeg ikke på en million år kan skrive en roman eller et teaterstykke, men et dikt eller en novelle, det er.... innenfor min rekkevidde, sier han til det amerikanske magasinet Star.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews