Radcliffe mistet selvtilliten etter Potter-rollen

(04.12.2012, sist oppdatert 04.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

23-årige Daniel Radcliffe forteller at han tvilte på sine skuespillerevner da Harry Potter-filmingen gikk mot slutten.

Radcliffe har spilt den unge trollmannen i de åtte svært populære filmene, men mot slutten av filmserien fikk han problemer med selvtilliten. Han lurte på om han noensinne ville få spille i andre filmer - og om han dugde til annet enn Harry Potter-rollen.

 

Han sier: - Det å jobbe som artist eller skuespiller, er som alle andre ting du må trene deg opp til. I likhet med atleter må du trene og trene, og det er perioder hvor du ikke føler at du har det som trengs.

 

Han sier vider: - Jeg takler slike perioder veldig dårlig. Men det som har vært fint med det siste året, er at jeg har funnet en ny trygghet. Da vi kom til slutten av Harry Potter-filmene, tenkte jeg: «Jeg vet ikke om jeg kan fortsette med dette. Jeg vet virkelig ikke om jeg er god nok».

 

Siden har Radcliffe fått en stor rolle i «A Young Doctor‘s Notebook», som er en TV-adapsjon av Mikhail Bulgakovs roman «A Country Doctor‘s Notebook». Han sier om rollen: - De hadde ingen anelse om at jeg er besatt av russisk litteratur - og særlig av Bulgakov. Jeg elsket denne boken umiddelbart. Da jeg fylte 21 år, dro jeg til Russland for å besøke leiligheten hans - det var bursdagsgaven til meg selv!

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews