Radcliffe frykter Potters skygge

(17.02.2011, sist oppdatert 17.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe tror rollen som Harry Potter kan komme til å forfølge ham resten av livet.

Den britiske skuespilleren forlater Harry Potter-universet for godt når sommerens film «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» får premiere.

 

Han har allerede begynt å arbeide med nye filmer. Likevel sier han at han kan komme til å bli konfrontert med Potters spøkelse resten av livet.

 

Til Total Film sier skuespilleren: - Det er en av de virkelig store utfordringene, det å få folk til å kjøpe meg i andre roller.

 

Radcliffe har kommet i mål med scenene til filmen som bygger på romanen «The Woman In Black» - hvor han innehar rollen som Arthur Kipps.

 

- Jeg vil kalle det en karakterdrevet skrekkfilm, i samme kategori som filmene «The Orphanage» og «The Others». Det er underfundig og veldig, veldig skremmende. Det handler om tap, familie og frykt. Det er en overhengende følelse av død som gjennomsyrer hele filmen, mener han.

 

«The Woman In Black» får verdenspremiere 28. oktober. I mellomtiden er Radcliffe ifølge Variety bekreftet til hovedrollen i filmen «The Amateur Photographer».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews