Radcliffe er ferdig med magi

(20.08.2009, sist oppdatert 20.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe vil ikke være en del av en ny Ringenes Herre-innspilling om han så hadde fått rollen kastet etter seg.

Den unge Harry Potter-skuespilleren har vært utropt som en av favorittene for en rolle i «Hobbiten», som er en del av Ringenes Herre-universet, bare at handlingen utspiller seg i forkant av «Ringenes Herre»historien.

 

- Det er hyggelig å bli påtenkt, men nei takk, sier Radcliffe til Los Angeles Times og påpeker at han på ingen måte har fått en forespørsel om å spille i filmen.

 

- For å være ærlig tror jeg ikke de ville hatt meg uansett. Det blir for nært Harry Potter. Uansett hva som blir det neste for meg, så tror jeg ikke det kommer til å være noen trollmennroller på rollelisten.

 

Men Radcliffe har også et forslag til en som kunne fylt inn for han. Han mener den skotske skuespilleren James McAvoy kunne passet godt.

 

- James McAvoy er fantastisk. Han burde spille i filmen. Jeg har gjort for mye av denne fantasifilm-greia. Når jeg tenker meg om, så spilte han jo i Narnia-filmen. Men, men, jeg har holdt på lenger enn han så nå kan han ta over. Jeg er ferdig, sier Radcliffe.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews