Radcliffe: - Skulle gjerne spilt Spider-Man

(01.06.2010, sist oppdatert 01.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Han er selveste Harry Potter for en hele verden. Men Daniel Radcliffe har alltid drømt om en annen rolle.

Daniel Radcliffe har tjent svimlende summer på rollen som den unge trollmannslærlingen Harry Potter. Men kunne han valgt rolle selv, er det en annen fantasifigur han heller ville brakt til live.

 

- Jeg har alltid vært sjalu på Tobey Maguire for at han fikk spille Spider-Man, sier den unge skuespilleren i et intervju med The Sun.

 

Han legger til: - Jeg synes Spidy er den absolutt kuleste superhelten.

 

De siste scenene av den aller siste Harry Potter-filmen gjøres i disse dager, og det rapporteres om en sorgfull stemning på settet, ettersom tiden med Harry Potter-universet snart er talte for det unge skuespillerlaget.

 

Radcliffe sier han kommer til å være helt knekt når det hele er over siden tiden som Harry Potter har vært en så stor og rik del av hans liv, melder The Sun videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews