Radcliffe: - Jeg møtte opp full på jobb

(06.02.2012, sist oppdatert 06.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe innrømmer i et nytt intervju at han faktisk kom på Harry Potter-filmsettet - full.

Den nå 22 år gamle tidligere barnefilmstjernen, forteller at da han spilte inn de seneste Harry Potter-filmene, og var blitt voksen, så hendte det at nattens alkoholholdige inntak fortsatt satt igjen i kroppen når han kom på filmsettet.

 

Han sier: - Jeg vil ikke gå i detaljer, men jeg drakk mye og daglig. Og med det mener jeg nattlig. Men jeg drakk aldri på settet til Harry Potter, men det hendte jeg kom på jobb og fortsatt var full.

 

Han legger til: - Jeg kan peke ut en mengde scener hvor jeg er totalt borte. Du ser at jeg har døde øyne.

 

Men skuespilleren har nå lagt drikkingen på is for godt. Det skjedde da han var 21 år og ikke lenger likte den personen han var blitt. Han sier til magasinet Heat:

 

- Det jeg likte, var at jeg kunne snakke med folk å følge meg både underholdende og interessant. Men etter en stund lever du under en sky av skam og du tenker på hva du kan ha sagt og gjort. Da må du enten endre noe eller bare la skammen bli en del av livet. Det var jeg ikke innstilt på å tillate.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews