Radcliffe: - Glad for å bli gjenkjent

(26.11.2012, sist oppdatert 26.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

23-årige Daniel Radcliffe har fått solide doser med oppmerksomhet etter Harry Potter-filmene.

Men det ser ikke ut til at skuespilleren sliter nevneverdig med at folk kjenner ham igjen. Han sier:

 

- Selvfølgelig er det noen som kjenner meg som Harry Potter. Det skjer jo. Men vet du hva? Harry Potter har faktisk gjort Daniel Radcliffe kjent.

 

Han utdyper i intervjuet: - Her om dagen gikk jeg forbi et par jenter som satt på en benk, og jeg hørte begge hviske: «Å gud, det er Daniel Radcliffe». Hver gang det skjer, tenker jeg «Yes!» Ikke fordi de kjenner meg igjen, men fordi de bruker mitt virkelige navn.

 

Radcliffe er kjent for å skygge unna showbiz-arrangementer, og sier i intervjuer at han finner dem uutholdelige og pinlige. Han sier til magasinet Seven:

 

- Jeg er fortsatt selvbevisst og sky. Her om dagen gikk jeg på et slikt arrangement, sammen med en venn, og det ble bra! Men vanligvis ender jeg opp med å føle meg utilpass. Jeg er nemlig ikke god på å småprate med folk. Jeg vet aldri hvordan jeg skal gi et godt inntrykk av meg selv, jeg blir bare nervøs og klosset.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews