Potter-skuespiller singel igjen

(22.10.2012, sist oppdatert 22.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selveste Harry Potter, eller rettere sagt mannen som spilte ham, Daniel Radcliffe, er igjen ledig på markedet.

I fjor begynte han å date Rosie Coker som han traff under innspillingen av den siste av Potter-filmene, «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Coker var produksjonsassistent på filmsettet.

 

Men nå er det over mellom de to, ifølge britiske Daily Mail. Det er Cokers far som bekrefter bruddet over avisen: - Hun forsøker å komme seg videre, sier han.

 

Nyheten vil overraske flere fans ettersom det ikke er lenge siden Radcliffe snakket om hvor bra det gikk mellom ham og den jevngamle kjæresten.

 

- Når Rosie er her, så virker hver dag mye bedre. Jeg er ingen enkel person å elske. Det er flere stunder da jeg er en virkelig god kjæreste, men det er også perioder hvor jeg er håpløs. Hun elsker meg selv om jeg er merkelig og klosset, alle de tingene jeg hater ved meg selv, sa 23-åringen da.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews