- Mistet Harry Potter-sjansen - blir hobbit

(19.11.2012, sist oppdatert 19.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Martin Freeman er en av få kjente britiske skuespillere som ikke har vært innom Harry Potter-filmserien.

Skuespilleren Martin Freeman er kjent for mange gjennom innsatsen i TV-seriene «The Office» og «Sherlock». Han har også store roller i filmer som «Love Actually» (2003), «Haikerens guide til galaksen» (2005), «Hot Fuzz» (2007) og «Nativity!».

 

Nå forteller skuespilleren imidlertid at det er en skuespillerutfordring det irriterer ham at han gikk glipp av: Harry Potter-filmene. Han sier til Sunday Times: - Jeg var en av få som ikke kom meg inn der, og det irriterer meg fortsatt.

 

41-åringen kan imidlertid ta revansj nå. Han er nemlig aktuell som selveste Bilbo Baggins når Peter Jackson fortsetter å utforske J.R.R. Tolkiens univers filmatisk. To filmer som bygger på boken «The Hobbit» er på vei - og Freeman forbereder seg på å bli superkjendis.

 

- Du må forberede deg på det som skjer så du ikke blir en idiot. Det er ikke normalt det som venter, det skjer ikke folk med normale jobber. Dersom du er lege er det ingen som stopper deg på gaten og sier: «Jeg elsker måten du tok pulsen på!»

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews