Gary Oldman takker Potter-rollen

(30.07.2007, sist oppdatert 30.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske skuespilleren Gary Oldman (49) takker sin rolle som magikeren Sirius Svaart i Harry Potter-filmene for at ungene hans synes han er en «kul pappa».

I filmene spiller han Harrys gudfar og sier at hans to barn synes han er utrolig barsk fordi han spiller i filmene.

 

- Jeg liker karakteren fordi haner uforutsigbar og er veldig ustabil, men han er ikke et ondt menneske, sier Oldman til filmmagasinet Empire.

 

I intervjuet kan han også fortelle at han er blitt god venn av Daniel Radcliffe som spiller hovedrollen som den hardt prøvede trollmannseleven Harry Potter.

 

- Ungdommene i filmene er strålende, og på en måte kommer du ikke nærmere teater enn dette, fordi det er som et ensemble. Vi blir ikke spredd for alle vinder sånn som etter de fleste filminnspillinger. De som er med her er så dyktige og Dan i særdeles har blitt en god venn. Vi står hverandre ganske nær.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews