Far og bror angrep «Harry Potter»-skuespiller

(02.07.2010, sist oppdatert 02.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Afshan Azad (23), som spiller Padma Patil i «Harry Potter»-filmene, skal ha blitt angrepet av sin egen far og bror i mai.

Nå er både faren og broren siktet for å ha truet med å drepe henne etter en slåsskamp i hjemmet hennes i Manchester i forrige måned. Broren er også tiltalt for fysisk vold mot Afshan.

 

Faren og broren møtte tidligere denne uken i retten i London og er nå løslatt mot kausjon. Det blir nytt rettsmøte 12. juli, skriver E! Online.

 

Afshan spiller Harry Potters klassekamerat ved Galtvort i flere av filmene, og var blant annet Ronny Wiltersens følge på juleballet i «Ildbeger»-filmen. Hun blir også å se i «Harry Potter og Dødstalismanene», som er neste film ut.

 

Rollen som den ene av de tvillingsøstrene Patil er Afshans første skuespillerrolle, etter at hun ble oppdaget av en talentspeider da hun gikk på videregående skole.

(©NTB)

 

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews