Får roller som venn - og Eddie the Eagle

(11.11.2010, sist oppdatert 11.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rupert Grint har ikke hastverk med å finne seg nye roller selv om siste scene i «Harry Potter»-eventyret ble innspilt i juni.

Om manusene han tilbys, sier han til australske Daily Telegraph:

 

- Det er mange bestevennroller. Men jeg har det ikke travelt. For øyeblikket nyter jeg friheten, for det har vært konstant jobbing siden vi var 11 år. Det er deilig å roe det ned litt.

 

Samtidig innrømmer Grint (22) at det er en nokså skremmende tanke å gå fra Potter-kokongen til den virkelige verden, men at han «begynner å venne seg til det».

 

Han har allerede spilt en voksenrolle, i «Wild Target» - en britisk krimfilm om en leiemorder (Bill Nighy) og hans nervøse, hasjrøykende læregutt (Grint).

 

Nå gjør han ifølge IMDb hovedrollen i biografifilmen om Eddie «the Eagle» Edwards, Storbritannias første OL-deltager i skihopping i 1988. Har han allerede begynt å trene til rollen?

 

- Vel, jeg har aldri stått på ski i hele mitt liv, så det blir antagelig temmelig lett.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews