Emma Watson tilbake på skolebenken

(20.07.2011, sist oppdatert 20.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

I april droppet Harry Potter-stjernen ut av skolen for å satse på skuespillerkarrieren. Neste år er hun tilbake.

Emma Watson avslører at hun har planer om å vende tilbake til Brown University for å fullføre skolegangen, men til høsten er det først Oxford University som står for tur.

 

- Jeg er fortsatt student ved Brown. Det er bare det at jeg skal tilbringe mitt tredje år i utlandet - på Oxford. Så skal jeg tilbake til Brown for å fullføre mitt siste år, sier 21-åringen til den amerikanske avisen The Virginia Pilot.

 

Rykter vil ha det til at Watson ble mobbet på Brown University på grunn av sin innsats i Harry Potter og at det var derfor hun byttet skole. Men det vil ikke 21-åringen bekrefte.

 

Den unge skuespilleren var i februar god for noe rundt 32 millioner dollar - eller 187 millioner kroner. Men Watson får ikke strø om seg med penger. Faren har gitt henne lov til å bruke 75 dommer i uken, noe som tilsvarer nærmere 440 norske kroner.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews