Emma Watson tar reisepause

(15.09.2008, sist oppdatert 15.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Emma Watson legger skuespillerkarrieren midlertidig på hyllen. Nå vil hun i stedet bruke tiden til å reise verden rundt.

18-åringen, som er blitt et navn gjennom sin rolle som Hermine Grang i Harry Potter-filmene, ble bitt av reisebasillen etter en tur til Kenya nylig.

 

- Jeg kom nettopp tilbake fra Kenya og det var fantastisk. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Jeg dro til Masai Mara og det var virkelig et fint sted, sier hun til nettstedet Bang Media.

 

Det som gjør det mulig for Watson å ta seg fri er utsettelsen av den sjette Harry Potter-filmen. Den skulle komme i november, men er utsatt til neste sommer.

 

- Jeg skal gjøre det meste ut av fritiden min. Den nye datoen vil skape mer blest rundt filmen, og når folk endelig får se den, vil den være enda bedre, sier Watson.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews