Emma Watson snakker ut

(09.12.2008, sist oppdatert 09.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Harry Potter-stjernen Emma Watson (18) kom nylig med en del uttalelser om hva hun blant annet kan tenke seg å gjøre på film.

Da hun ble spurt av journalisten til Sunday Times sitt Style-magasin om hun kunne tenke seg å kle av seg alt for en filmrolle, svarte hun: «-Ja. For Bernardo Bertolucci. Men... det spørs. Jeg har ikke tenkt å ta av meg klærne på lang tid, men det er en del av jobben min.»

 

Til tross for at hun kan sitt skuespilleryrke og har en sjarmerende fremferd, er Watson svært åpen når det gjelder fremtiden, noe som kan være like greit nå som tilbudene om blant annet modelloppdrag strømmer inn.

 

Men noen stor moteslave er hun ikke.

 

- Å tilbringe en hel dag for å kle seg, er latterlig. Jeg hater å gå med klær som ser for kalkulerte og perfekte ut. Jeg velger det jeg går med selv fordi jeg er helt besatt av å bestemme selv, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews