Emma Watson fronter Burberry med sin bror

(07.01.2010, sist oppdatert 07.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Emma Watson har gått i front for en ny Burberry-kampanje med sin bror.

«Harry Potter»-skuespilleren ble lovprist for sin «klassiske naturlige skjønnhet» da hun poserte for en rekke bilder for Burberry Prorsums nye vår- og sommerkolleksjon sammen med sin 17 år gamle bror Alex og tre andre mannlige modeller, skriver Bang! Showbiz.

 

- Kampanjen feirer vår arv og våre tidløse Burberry-ikoner. Bildene og de dynamiske modellene gjenspeiler de forskjellige holdningene og uttrykkene til Burberry-gutten og jenta, sier Burberrys kreative leder Christopher Bailey.

 

- Vi har igjen arbeidet med Emma Watson som har en klassisk, tidløs skjønnhet og er svært talentfull. Sammen med Emma har vi fire britiske gutter, Emmas yngre bror Alex Watson, Matt Gilmour, Max Hurd og George Craig.

 

Gruppa dukker opp i en serie med bilder tatt av den peruanske motefotografen Mario Testino som nylig har arbeidet med Craig flere ganger.

 

Emma Watson har vært ansiktet utad for Burberry siden juni i fjor.

(©NTB)

 

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.251 sec - 1 pageviews