Emma Watson føler seg «100 år gammel»

(06.06.2011, sist oppdatert 06.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Emma Watson (21) føler at hun er en «ganske underlig blanding».

- På noen måter føler jeg det som om jeg er 100 år gammel. Men ellers føler jeg meg utrolig ung, svært naiv og som om jeg ikke har sett så mye av verden i det hele tatt. Jeg har vært utrolig beskyttet, samtidig som jeg har vært i situasjoner som ingen andre på min alder ville vært, sier hun i et intervju med Style.

 

Emma Watson var 11 år gammel da hun ble verdensberømt for rollen i den første «Harry Potter»-filmen. Det har satt sine spor.

 

- Noen ganger tror jeg at jeg er den verste personen i verden til å være i min situasjon. Jeg er sky, følsom og selvkritisk. Det er en grusom kombinasjon, sier Emma - og legger til at det er ikke så enkelt i forhold til gutter heller: De tør knapt å prøve seg på henne.

 

- Jeg sier til vennene mine «hvorfor har ikke X ringt meg? Hvorfor er det ingen som prøver seg?». Da svarer de at det er antakelig fordi jeg skremmer dem. Det må være berømmelsen, sirkuset rundt meg. At jeg som person skulle skremme noen, har jeg vanskelig for å tro.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews