- Den nye Potter-filmen minner om Trainspotting

(02.07.2008, sist oppdatert 02.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe - som er blitt verdensberømt i rollen som den unge trollmannen Harry Potter - snakker om den kommende filmen.

Radcliffe, som spiller Harry Potter for sjette gang når «Harry Potter og halvblodsprisen» lander på kino i november, sammenligner den nyeste filmatiseringen med det skotske dopdramaet «Trainspotting» (1996).

 

Til filmmagasinet Empire sier han: - Det er en god dose med seksuell energi og narkotika-paralleller. Vi har noen «Trainspotting»-øyeblikk.

 

Opptakene basert på bok nummer seks begynte i september i fjor. Filmen blir regissert av David Yates, som også vil styre de siste to filmene.

 

Yates lover noen dramatiske øyeblikk når det sjette avsnittet i filmeventyret kjører i gang: - Vi åpner med et smell. Store og kjente landemerker i London vil rase ned.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews