Daniel Radcliffe: - Jeg ble avhengig av alkohol

(04.07.2011, sist oppdatert 04.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den mørke sannheten om Harry Potter-tolkeren Daniel Radcliffe kommer nå for dagen.

Helt fra han fikk rollen som Harry Potter har det virket som om Daniel Radcliffe har taklet berømmelsen forbilledlig. Men det ser ut til at også han har fått merke at livet i rampelyset har en pris. Han sier i et intervju at han ble avhengig av rus for å slappe av og ha det gøy, melder magasinet GQ.

 

Det var etter at han rundet 18 år, og filmet «Harry Potter og Halvblodsprinsen», at den unge skuespilleren fikk smaken på alkohol. Han sier:

 

- Jeg ble avhengig av alkohol for å ha glede av ting. Det var et par år der jeg ble betatt av ideen om å leve et slags superstjerneliv - en livsstil som egentlig ikke egner seg for meg. Jeg takler det dårlig.

 

Heldigvis, slår han fast i dag, var ikke paparazziene der til å avbilde ham mens det sto på som verst. - Jeg var heldig som slapp unna med det, mener han.

 

Radcliffe sluttet å drikke i august i fjor og har ikke rørt en dråpe siden. Han sier: - Det er herlig å føle at man kan være hjemme med kjæresten og slappe av i stedet for at det må skje så mye hele tiden. Jeg vil heller sitte hjemme og lese, eller snakke med noen som får meg til å le. Det er ingen skam å nyte livet i stillhet. Og det har vært en åpenbaring for meg å finne ut av dette i løpet av de siste årene.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews