- Dan grein som en liten jente

(26.07.2010, sist oppdatert 26.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tom Felton som spiller Draco Malfang i «Harry Potter»-filmene mobbet medspiller Daniel Radcliffe på Comic Con.

Felton var en av overraskelsesgjestene på Comic Con, noe som var til stor glede for de rundt 7000 tilhengerne som hadde fått billett til Harry Potter-delen av messen.

 

Felton var den eneste av Harry Potter-skuespillerne som var på plass, og han benyttet anledningen til å gjøre seg morsom på Daniel Radcliffes bekostning, skriver eonline.com.

 

Radcliffe har spilt Harry Potter siden han var 11 år gammel, og det var et svært følelsesladet øyeblikk for ham da den siste scenen av den siste filmen i «Harry Potter»-serien var ferdig spilt inn.

 

- Dan grein som en liten jente, blunket Tom Felton, som straks etterpå introduserte publikum for noen splitter nye klipp fra del 1 av «Harry Potter og Dødstalismanene».

 

Nysgjerrige fans fikk se mange spennende scener, som for eksempel onde Lord Voldemort og hans tilhengere som planlegger å drepe Harry Potter, samt krangling mellom de tre bestevennene Ronny, Hermine og Harry. Selv Tom Felton ble imponert, det var første gang ha så klippene også.

 

«Harry Potter og Dødstalismanene» har norgespremiere 19. november.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews