Bonham Carter falt av bordet i duell

(30.05.2011, sist oppdatert 30.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Helena Bonham Carter fikk seg en smertefull lærepenge da hun spilte inn andre del av den kommende Harry Potter-filmen.

Hun skulle slåss oppå bordet mot Julie Walters, i en dramatisk duellscene. Etterpå var begge to ferdige, sier hun til filmbladet Empire:

 

- Man bør varme opp før man slåss med sverd. Det fant Julie og jeg ut da vi duellerte mot hverandre. Vi var helt slått ut etterpå. Å duellere baklengs på et bord uten å falle av er vanskelig. Og det gjorde jeg, selvsagt!

 

De to britiske stjerneskuespillerne spiller dødelige fiender i «Harry Potter og Dødstalismanene: Del 2», som slippes i juli. Bonham Carter spiller dødseteren Bellatrix Lestrange, slik hun første gang gjorde i 2007-filmen med «Føniksordenen» som tema, mens Walters som vanlig er å se som Molly Wiltersen, Ronnys mor.

 

De gjorde sine egne stunts, og medskuespiller Mark Williams - som spiller Mollys ektemann Arthur - fastslår:

 

- De kunne solgt billetter til innspillingen av den scenen. Det ene øyeblikket skravlet de med hverandre utenfor, og det neste øyeblikket kuttet de hverandre i fillebiter. Det var strålende!

(©NTB)

 

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews