«Hermine» fra finansmann til rocker

(27.11.2009, sist oppdatert 27.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Emma Watson, som spilte Hermine i «Harry Potter»-filmene, later til å ha byttet ut finansmannen hun datet med en rocketrommis.

19 år gamle Emma ble observert på ishockeykamp i New York med Rafael Cebrian, som spiller trommer i det fremadstormende, spanske rockebandet The Monomes, men også har prøvd seg som skuespiller.

 

Både Rafael og Emma studerer ved Brown-universitetet i Rhode Island på USAs østkyst. Mens han studerer musikk og drama, vier hun seg til engelsk litteratur.

 

Før Emma Watson flyttet til USA for å studere, hadde hun vært kjæreste med den 27 år gamle finansmannen Jay Barrymore i månedsvis. Men nå flyr altså ryktene om henne og Rafael Cebrian. Som vanlig er den unge filmstjernen helt taus om privatlivet.

 

På ishockeykampen mellom New York Rangers og Florida Panthers denne uken ble de observert side om side på tilskuerplass. Et øyenvitne sier til The Sun:

 

- Emma og Rafael så ut som om de var på date. De satt veldig tett sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews