LaBeoufs «Transformers»-skrekk

(30.07.2007, sist oppdatert 30.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den nye Hollywood-stjernen Shia LaBeouf fikk seg en skrekk i livet under innspillingen av «Transformers» som nå går på norske kinoer.

Da et av stuntene gikk galt, så han på med gru mens huden hans ble så brent at den begynte å boble. Etter denne opplevelsen nektet skuespilleren, som for tiden er i opptak av den nye Indiana Jones-filmen der han spiller mot Harrison Ford, å gjøre noen av sine egne stunts, skriver nettstedet Female First.

 

- Jeg utførte 95 prosent av de halsbrekkende scenene du ser meg i. De resterende 5 prosentene var i meste laget. Hvis du kjenner at hudene din begynner å boble på grunn av varmen, så må du sette strek. Jeg så at huden min begynte å pulsere som om det var små ormer under den, sier 21-åringen.

 

Den unge stjernen innrømmer at han blir stilt i skyggen av 65 år gamle Harrison som gjør alle sine stunts selv:

 

- Han er i overraskende god form. Han prøvde originalkostymet han brukte første gangen som Indiana, og det satt som et skudd. Og han gjør alle sine egne stunts.

 

- Første gang du møter Harrison så skjønner du hva han står for. Han er en real kar med et kraftig håndtrykk. Og da jeg så ham komme ut av campingvogna med Indiana-hatten på - ja, det var helt overveldende

(©NTB)!

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews