Indiana Jones reddet av fotballege

(28.03.2008, sist oppdatert 28.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Harrison Ford fryktet at han ikke skulle bli ferdig med den siste Indiana Jones-filmen - inntil han fikk legehjelp fra uventet hold.

Den 65 år gamle skuespilleren fikk en ryggskade da han red på en elefant på Sri Lanka under opptakene av «Indiana Jones And The Temple Of Doom» i 1984.

 

Han ble aldri kvitt skaden og måtte få medisinsk behandling etter at han kom tilbake til Storbritannia. Overraskende nok ble han tilbudt hjelp fra det engelske fotballaget Manchester United, skriver nettstedet breakingnews.ie.

 

- Jeg klarte ikke å finne noen som kunne hjelpe meg i London. Legene i Harley Street var redd for ansvarsforpliktelser. Til slutt fikk jeg hjelp fra legen til Manchester United.

 

- De måtte spenne meg fast på ei tralle med en flaske lystgass. Jeg måtte bæres med beina først ned en trang vindeltrapp og ble brakt med ambulanse til Manchester for å få behandling av legen, forklarer Ford.

(©NTB)

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews