- Harrison Ford skal gifte seg igjen

(29.05.2008, sist oppdatert 29.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det ryktes iherdig i Hollywood: Actionhelten Harrison Ford har fridd til den yndige Calista Flockhart (43) - og fått ja.

De to skal smis i hymens lenker i sommer, melder nettsteder som Female First.

 

Ford har to ekteskap bak seg, men skal altså ikke være skremt av tanken på å gå inn i ektestanden igjen etter å ha vært sammen med Ally McBeal-stjernen de siste seks årene.

 

- Han har sagt at han vil gifte seg med Calista så fort han får fri fra promojobbingen for Indiana Jones-filmen. Og Calista venter på at han skal holde løftet sitt, sier en kilde til ikke alltid helt etterrettelige National Enquirer.

 

Paret skal ikke være interessert i en gedigen bryllupsfeiring, men tenker kun å inkluderer nærmeste familie og noen nære venner.

 

Harrison (65) møtte Flockhart under Golden Globe-utdelingen i 2002. Han har fire barn fra tidligere ekteskap og har bistått Flockhart i oppfostringen av hennes sju år gamle adoptivsønn Liam.

 

Kilden mener Fords største ønske er å adoptere Liam, men Flockhart insisterer på at de skal gifte seg først. Kilden sier:

 

- Harrison vil gi Liam sitt navn. Han forguder gutten som om han var hans eget kjøtt og blod. Harrison er den eneste pappaen Liam kjenner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews