Harrison Ford klar for pisk og hatt igjen

(10.11.2010, sist oppdatert 10.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Han nærmer seg 70, men vil gjerne plukke opp fedorahatten og lærpisken til Indiana Jones igjen.

- Ja, klart jeg ville elske å gjøre det, men det forutsetter at vi alle tre er med, sier Harrison Ford til Access Hollywood.

 

For det er den spreke 68-åringens betingelse for å kaste seg inn i actioneventyret igjen: At både George Lucas og Steven Spielberg blir med.

 

Det ville i så fall blitt den femte runden med Indiana Jones. Harrison Ford røper at George Lucas er i gang med «noe» som angivelig skal være Indy-materiale, men Ford har ikke sett noe manus ennå.

 

- Vi har snakket litt om det. Det ville vært moro.

 

Den første Indy-filmen, «Jakten på den forsvunne skatten», kom i 1981. Deretter fulgte «Indiana Jones og de fordømtes tempel» i 1984 og «Indiana Jones og det siste korstog» i 1989. Deretter ble det lang pause før «Indiana Jones og krystallhodeskallens rike» kom i 2008.

(©NTB)

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews