Harrison Ford blir cowboy på ny

(25.07.2011, sist oppdatert 25.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Allerede før Harrison Fords nyeste film «Cowboys & Aliens» har hatt premiere, er det klart for en ny cowboyrolle for veteranen.

Ford skal spille den aldrende Wyatt Earp i filmatiseringen av Max Allan Collins‘ roman «Black Hats», melder Huffington Post.

 

I filmen er den gamle lovmannen, kjent for duellen i Tombstone i 1881, blitt privatdetektiv og filmkonsulent i Los Angeles. Når han finner ut at hans avdøde venn og kampfelle Doc Holliday har en sønn som er havnet i klammeri med Al Capone i forbudstidens New York, er det duket for et oppgjør.

 

Oppgjøret blir mellom seksløpere og maskinpistoler, og kan bli blodig - siden manus skrives av Kurt Johnstad, som førte voldsorgien «300» og den kommende oppfølgeren «300: The Battle of Artemisia» i pennen.

 

Collins utgav «Black Hats» under pseudonymet Patrick Culhane i 2007. Han skrev i sin tid tegneserieromanen «Road to Perdition», som i 2002 ble filmatisert med Tom Hanks, Paul Newman og Jude Law på rollelisten.

(©NTB)

 


Les alt om Harrison Ford og Jude Law og Tom Hanks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews