Glad for å være i live

(16.09.2008, sist oppdatert 16.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Shia LaBeouf er fremdeles i sjokk etter bilkrasjet i juli der han ble skadd, sier han i sitt første intervju etter ulykken.

Han beskriver det som en «vekker», og at han er glad for å være i live i dag.

 

- Bilen traff meg i over 110 kilometer i timen, sier den 22 år gamle skuespilleren, som spilte mot Harrison Ford i den nye «Indiana Jones»-filmen og sies å være Steven Spielbergs store favoritt.

 

Ulykken skjedde på en gate i West Hollywood, og bilen hans veltet rundt. LaBeouf ble skadd i hodet, venstre hånd og kneet, mens hans passasjer, den australske skuespilleren Isabel Lucas (23) som spilte mot ham i ??, så vel som føreren av den andre bilen fikk bare lettere skader.

 

- Det er en av de alvorligste tingene som har skjedd meg i livet, det er sikkert. Jeg er takknemlig for å være her, sa LaBeouf i intervjuet ifølge DPA. Han gikk tilbake til innspillingen av «Transformers»-filmen, og manusforfatter Roberto Orci røpet til et «Transformers»-fannettsted at den skadede hånden hans ble skrevet inn i handlingen.

 

Rett etter ulykken ble han arrestert, mistenkt for fyllekjøring, men People meldte senere at sjåføren av den andre bilen ble funnet å ha kjørt mot rødt lys.

(©NTB)

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews