Ford med kritikk av LaBeouf

(30.06.2011, sist oppdatert 30.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Harrison Ford omtaler sin medspiller i den nyeste Indiana Jones-filmen i svært negative ordelag.

LaBeouf ble med på Indiana Jones-laget i 2008 da filmserien gjorde comeback med «Kingdom of the Crystal Skull». Siden kritiserte han filmen åpent. Til Los Angeles Times hevdet han at Steven Spielberg ikke gjorde jobben sin godt nok - og han mente også at Harrison Ford var like misfornøyd med filmen som ham selv.

 

Nå framkommer det at uttalelsene har falt Indiana Jones-tolkeren tungt for brystet. Til magasinet Detail er ikke Ford nådig mot sin unge kollega, og sier:

 

- Jeg har fortalt ham at han var en jævla idiot. Som skuespiller er det min plikt å støtte filmen og ikke framstå som en skikkelig drittsekk. Shia er ambisiøs og talentfull, og han lærer hvordan han skal håndtere ulike situasjoner. Det er ulikt fra gang til gang - og vanskelig.

 

«Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» gikk hen og ble den største filmatiske pengemaskinen i filmserien - med hele 786 millioner doller til billettlukene på verdensbasis. En femte film sies å være på tegnebrettet.

(©NTB)

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews