Fengsel gjorde «24»-stjernen målbevisst

(01.04.2008, sist oppdatert 01.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): De 48 dagene som «24»-stjernen Kiefer Sutherland tilbrakte i fengsel, gjorde ham mer målbevisst og ambisiøs på seriens vegne.

Det er faren hans, Donald Sutherland, som forteller til BBC at det hjalp sønnen å fokusere på seriens fremtid, mens han sonet dommen for fyllekjøringen under tøffe forhold.

 

- Nå som han er ute, har han sagt at de neste to sesongene av «24» vil bli de beste to årene med fjernsyn i USA, sier Donald Sutherland, som også avslører at han sa nei til en rolle i suksesserien.

 

- Vi spiste middag sammen og Kiefer spurte meg om jeg ville spille faren hans i «24». Jeg sa ok, under forutsetning av at forholdet skulle være omtrent som forholdet mellom Sean Connery og Harrison Ford (i «Indiana Jones og det siste korstog»), forteller Sutherland senior.

 

Men det sa manusforfatterne for «24» nei til: De ville at faren til Jack Bauer skulle prøve å drepe sønnen.

 

- Jeg sa «langt ifra, det vil ikke fungere», sier Donald Sutherland, som imidlertid har et nytt forslag til rolle i serien - som den egentlige, biologiske faren til Jack Bauer: - Men jeg tror ikke de vil gå med på det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews