Connery, alle actionhelters far

(20.03.2007, sist oppdatert 20.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sean Connery planlegger en ny filmkarriere som alle actionhelters far.

Fra før av er det kjent at den 76 år gamle skuespilleren skal spille faren til Indiana Jones (Harrison Ford) i den fjerde filmen om Indy. Etter å ha slappet av siden han spilte Allan Quatermain i «The League of Extraordinary Gentlemen» (2003), sier han nå at han er klar for å være med i den nye James Bond-filmen, men da som faren til agent 007.

 

- Jeg har tatt en pause fra skuespillet, så du kan godt si at jeg har trukket meg tilbake. Det måtte være noe ganske så betydelig for å få meg tilbake igjen, et tilbud jeg ikke kunne si nei til.

 

- Om det skulle dukke opp en god rolle i en Bond-film, så ville jeg vurdere det seriøst. Men jeg ville aldri vende tilbake som James Bond. Om rollen var godt skrevet, så kunne jeg dukke opp som Bonds far, men det vil koste dem dyrt.

 

Connery sier han ga seg som James Bond fordi han syntes det ble for mye fiksfakserier og utstyr i arsenalet til agent 007, men også fordi han syntes han ble skuffende dårlig betalt som hemmelig agent.

 

- Jeg mistet rett og slett lysten. Bortsett fra lønna, som var puslete, kom de drassende med en mengde science fiction-greier, som den giftige skoen i «From Russia with Love». Det var alt mulig rart, som i dag er dagligdags, og som jeg ikke hadde noe imot, men når det begynte å dreie seg om kjernefysiske saker...

(©NTB)

 

 


Les alt om Harrison Ford!


Kommentarer fra brukere


..
20.03.2007 18:34
yes!!! Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D
sean connery!!!
jeg elsker sean connery Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D Very Happy :-D

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews