Miley Cyrus spiller detektiv

(10.09.2010, sist oppdatert 10.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Miley Cyrus skal spille privatdetektiv i sin nye film - og er akkurat ferdig med festen etter den forrige.

Den 17 år gamle Disney-stjernen er i gang med å etablere en ny filmkarriere - vekk fra «Hannah Montana»-verdenen, og har hele fire nye prosjekter klare eller på gang.

 

Innspillingen av filmen «So Undercover» skal ifølge Production Weekly starte denne høsten. Manus er skrevet av Alan Loeb («Wall Street: Money Never Sleeps»), og regissør skal være Tom Vaughn («What Happens in Vegas»).

 

Samtidig er den travle tenåringen akkurat ferdig med filmopptak i Paris, der hun har medvirket i «LOL: Laughing Out Loud» med Demi Moore til å spille moren hennes. Hun kom tilbake til Los Angeles onsdag - og er ifølge E! Online fremdeles single, tross romanserykter med «LOL»-motspiller Douglas Booth.

 

Miley har også store roller i filmer som «Wings», der hun spiller en alv i første film ut basert på Aprilynne Pikes romanserie, og «Wake» - også den basert på en bokserie om det overnaturlige, skrevet av Lisa McMann, om en tenåringsjente som kan reise i drømmer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews