Cyrus går nye veier

(18.06.2010, sist oppdatert 18.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Miley Cyrus skal være aktuell for en filmrolle i Paramounts kommende thriller «Wake».

Det nærmer seg 18-årsdagen til den særs populære TV- og musikkstjernen Miley Cyrus. Og Disney-prinsessen ser ut til å ville satse mer på en filmkarriere framover, skriver Talk Entertainment. Filmen hun snuser på, bygger på en ungdomsroman av Lisa McMann; thrilleren «Wake». Filmen skal produseres av Paramount Pictures og MTV Films - mens Christopher Landon vil skrive manuset, meldes det videre.

 

«Wake» er den første av tre romaner fra McManns hånd, om en 17-årig jente ved navn Janie. Hun har den uvanlige egenskapen at hun opplever å bli sugd inn i folks drømmer - hvilket jo kan være ubehagelig når det dreier seg om mareritt.

 

De to andre bøkene heter «Fade» og «Gone», og Paramount og MTV har sikret seg rettighetene til hele serien med tanke på en trilogi. Alle tre bøkene har ligget på New York Times bestselgerliste.

 

Cyrus er kjent for filmene og TV-serien om Hannah Montana, samt filmen «The Last Song», som spilte inn 230 millioner dollar på verdensbasis. Hun hadde også en viktig dubberolle i animasjonsfilmen «Bolt» (Disney, 2008).

 

Og Cyrus, som jobber med å bli kvitt barnestjernestemplet, synes visst nok rollen i den kommende «Wake» er perfekt for henne. Men før hun takker endelig ja, må hun se det ferdige manuset, heter det videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews