Bret Michaels på scenen med Miley Cyrus

(17.06.2010, sist oppdatert 17.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Bret Michaels (47) skal synge duett med Miley Cyrus (17) - og gjøre den gamle Poison-hiten «Every Rose Has Its Thorn».

Det skjer fredag på sommerscenen til TV-programmet «Good Morning America».

 

Miley Cyrus gjør en coverversjon av Poison-låten fra 1988 på sitt nye album «Can?t Be Tamed», fordi hun synes det er «en klassiker» og den er også en av hennes favoritter. Michaels hjalp henne med å skjønne låten, og korer også på platen.

 

Duetten med Miley blir et kort avbrudd i turneen som Bret Michaels er ute på sammen med Lynyrd Skynyrd, etter at han kom tilbake på landeveien 28. mai etter sin dramatiske sykdom.

 

Drama av et noe annet slag har det også vært for unge Miley etter at kjendisbloggeren Perez Hilton la ut et bilde av henne, der hun stiger ut av en bil tilsynelatende truseløs - noe som forårsaket en viss liten storm.

 

Samtidig prøver Miley Cyrus å fordrive sitt uskyldsrene Hannah Montana-imaget med en helt ny garderobe bestående av hotpants, miniskjørt og minimale topper - og kjører på med heftige sceneshow. Ifølge Perez Hilton skal hun også ha tatovert inn ordet «love» i det høyre øret sitt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews