Billy Ray Cyrus «frykter for Miley»

(16.02.2011, sist oppdatert 16.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå røper Billy Ray Cyrus at han er bekymret for datteren Miley og hennes oppførsel den senere tid. Han tror ikke at folkene rundt henne passer godt nok på henne.

- Jeg frykter for henne. Hun har mange folk rundt seg som setter henne i fare. Jeg ønsker å skjerme henne bedre, sier han til bladet GQ.

 

Blant annet har 18 år gamle Miley blitt filmet mens hun røyket den rusfremkallende, men lovlige, urten salvia i en hasjpipe. Hun feiret 18-årsdagen sin i en bar - til tross for at hun er tre år for ung til å drikke alkohol i USA.

 

Cyrus sier han holdt seg unna bursdagsfeiringen nettopp for ikke å få skylden for datterens siste eskapader, og mener han er blitt misbrukt av Mileys såkalte handlere:

 

- Hver gang toget sporet av, så skyldte de på meg. Jeg tok det på meg fordi jeg var faren hennes. Men jeg begynte å innse at jeg ble utnyttet. Jeg burde sagt «nok er nok, dette begynner å bli farlig og noen vil bli skadet», sier den tidligere countrysangeren til mannebladet, men medgir at han ikke hadde anelse om hvor ille det var før ballen var langt utenfor rekkevidde.

 

I dag gir Billy Ray Cyrus skylden for sitt ødelagte familieliv - han er i ferd med å skilles fra konen Tish, som han har fem barn med - på Disney-serien «Hannah Montana».

 

- Det fordømte showet ødela familien min.

(©NTB)

 

 


Les alt om Hannah Montana!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.139 sec - 1 pageviews