Tom Hanks likte kritikerdrap best

(11.09.2012, sist oppdatert 11.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tom Hanks favorittscene i sin nye film «Cloud Atlas» er den hvor han får drepe en bokanmelder.

Hanks gestalter i filmen en rekke ulike karakterer. Blant dem en forfatter som - etter å ha blitt slaktet for sin nye bok - dytter anmelderen ut fra en høy bygning.

 

- Ikke ta det ille opp, men han får kaste en kritiker utfor balkongen! Til en grusom, knusende død! Det var min favoritt, Gud, hvor jeg elsker det! sa en fnisende lattermild Tom Hanks til pressekorpset på filmfestivalen i Toronto.

 

Med seg på rollelisten har Hanks skuespillerkolleger som Halle Berry, Susan Sarandon, Hugo Weaving, Jim Broadbent og Hugh Grant. Sistnevnte fylte 52 år på premieredagen i Toronto, og Hanks ledet an i å synge bursdagssangen.

 

«Cloud Atlas» er basert på David Mitchells roman ved samme navn fra 2004, og har et budsjett på over 100 millioner dollar, noe som gjør den til tidenes dyreste uavhengige film. Handlingen beskrives som en episk historie om menneskeheten, og hvordan våre handlinger får konsekvenser gjennom fortid, nåtid og fremtid.

 

Ifølge canadiske aviser fikk den 10 minutters stående applaus etter Toronto-visningen. «Cloud Atlas» har norsk premiere 26. desember.

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry og Tom Hanks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews