- Olivier Martinez har hjemlengsel

(06.12.2012, sist oppdatert 06.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det skal være Olivier Martinez sin sterke hjemlengsel som gjør at Hollywoodskuespilleren Halle Berry gjerne vil ta med seg datteren og flytte til Frankrike.

Flytteplanene har imidlertid gitt Halle Berrys‘ eks, Gabriel Aubry, store bekymringer, ettersom han gjerne vil se så mye som mulig til datteren de to har sammen, fire år gamle Nahla. Så ille har denne interessekonflikten blitt at Aubry og Olivier barket sammen i et slagsmål nylig.

 

Tidligere har det vært sagt at Berry ville flytte på grunn av de strenge presseetiske reglene i Frankrike, som vil beskytte datteren fra paparazzifotografer. Nå sier en kilde til Radaronline at det imidlertid finnes andre, mer tungtveiende grunner, til flytteplanene. Kilden sier:

 

- Hovedgrunnen er at Olivier ikke vil at Amerika skal bli hans permanente hjem. Oliviers venner og familie bor alle i Frankrike, og han virker helt desperat etter å komme seg hjem igjen. Halle liker de strenge pressereglene der, men det var ikke hovedårsaken til at hun ville flytte.

 

Dommeren som holder styr på omsorgstvisten mellom Berry og Aubry synes imidlertid ikke det er noen god idé å ta jentungen så langt vekk fra faren. Nå skal de to foreldrene ha kommet til en midlertidig ordning hva omsorgen til Nahla angår. Kilden sier: - Alle parter ønsker det beste for Nahla og gjorde sitt beste for å komme til enighet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews