MacPherson fronter Revlon

(28.03.2008, sist oppdatert 28.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Elle Macpherson lanseres som det nye fjeset for kosmetikkgiganten Revlon.

Den australske modellen følger dermed i fotsporene til andre Revlon-skjønnheter som Cindy Crawford, Halle Berry og Eva Mendes, men til forskjell fra dem, kommer Macpherson også til å involvere seg i selskapets veldedighetsarbeid.

 

- Jeg er stolt av å arbeide for Revlon og deres hyllest til kvinner og selskapets langvarige bidrag og støtte til utdannelse og forskning for å styrke kvinners helse, og i særdeleshet arbeidet de har lagt ned for å kjempe mot kreftsykdom hos kvinner, uttaler Macpherson.

 

Og Revlon-sjefene tror hun er det beste valget til å representere deres produkter verden over fordi hun har en karriere som favner vidt, melder nettstedet WWD.com.

 

- Hun er en talentfull modell, entreprenør, skuespiller og mor, og det passer perfekt for det Revlon står for, sier Chris Elshaw i kosmetikkselskapet.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Mendes og Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.351 sec - 1 pageviews