Krangler om datterens hudfarge

(08.02.2011, sist oppdatert 08.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry og Gabriel Aubry krangler nå om datteren Nahla (2) er å regne som svart eller hvit.

Omsorgsstriden rundt den felles datteren antar nye dimensjoner når Berry går ut i et intervju og snakker om hva hun selv regner datteren som. Til bladet Ebony, som er et månedsblad for afrikansk-amerikanske lesere, sier hun:

 

- Jeg føler at hun er svart. Jeg er svart og jeg er moren hennes, og jeg tror på én dråpe-regelen, sier Berry i intervjuet, følge TMZ.

 

Regelen hun sikter til ble brukt i lovgiving på første halvdel av 1900-tallet, særlig i sørstatene, for å beskrive noen som ikke var av 100 prosent hvit avstamning. Berry har selv en afrikansk-amerikansk far og en kaukasisk mor, i følge IMDb.com.

 

Dermed gir Halle Berry et direkte svar til det som har ryktes om ekskjæresten Gabriel Aubry, nemlig at han ønsket at datteren skulle regnes som hvit - som han selv. Han skal ha blitt rasende når Nahla ble omtalt som svart, skriver TMZ.

 

Angivelig skal Aubry også ha kalt Berry for det såkalte «n-ordet», og en tidligere kjæreste har kalt ham «en borderline rasist».

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews