Kommer med gjensidige beskyldninger

(02.02.2011, sist oppdatert 02.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå går ryktebørsen for fullt om hva som ligger bak konflikten mellom Halle Berry og eksen Gabriel Aubry om den felles datteren Nahla (2).

Da de først skilte lag, var alt fred og fordragelighet og de hadde laget seg en privat avtale om alt som hadde med Nahla å gjøre. Nå har begge foreldrene gått rettens vei.

 

Ifølge kjendisnettstedet TMZ hevder Berry at han er en ustyrlig, sjalu mann som satte Nahla i fare gjennom ikke å følge med når han hadde henne boende hos seg.

 

Aubry, på sin side, sier at det er Berry som er sjalu - og at hun skal ha gått i taket og ringt ham og bannet og skreket da han datet en ny kvinne i fjor.

 

Ifølge TMZs kilder hevder Gabriel Aubry dessuten at Halle Berry er mer opptatt av å date - enn av foreldrerollen. Da han reiste med henne til filminnspilling i Sør-Afrika i august i fjor for å passe på Nahla, hendte det at hun ikke kom tilbake på flere dager selv om hun egentlig skulle være sammen med datteren.

 

Som kjent falt Berry for sin motspiller i filmen, kjekkasen Olivier Martinez, som var sammen med Kylie Minogue i årevis.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry og Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.267 sec - 1 pageviews