Klar til å slåss for datteren

(01.02.2011, sist oppdatert 01.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Først skilte Halle Berry og Gabriel Aubry tilsynelatende fredelig lag. Nå er skuespilleren forberedt til å gå rettens vei om omsorgsretten til deres felles datter Nahla, på to og et halvt år.

- Halle er alvorlig bekymret for datterens velferd når hun er hos faren i lengre perioder, og er forberedt på å gå til alle de nødvendige skritt for å beskytte henne, sier en kilde til People.

 

Og for å rydde tid til en eventuell rettssak, har Halle Berry allerede sagt fra seg rollen i filmen «New Year‘s Eve», som skulle begynt innspillingen i New York denne uken. Hun blir erstattet av Katherine Heigl.

 

Halle Berrys egen talsmann bekrefter at ting er på gang, og uttaler:

 

- Hun har forsøkt å løse omsorgstvisten på vennskapelig vis direkte med sin datters far, Gabriel Aubry. Men når han ikke vil samarbeide, har ikke Halle noe annet valg enn å søke rask rettslig hjelp.

 

Gabriel Aubry gikk til retten på tampen av fjoråret for å bli formelt anerkjent som Nahlas far og for å etablere at han har delt omsorg. Det er ikke kjent hva som har forårsaket krangelen mellom foreldrene, som skilte lag i april i fjor.

 

- Halle handler til datterens beste, sier talsmannen.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews