Har Halle Berry forlovet seg?

(13.05.2008, sist oppdatert 13.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry dukket opp med en ring på venstrehånden da hun i helgen gjorde sin første offentlige opptreden etter at hun fødte datteren Nahla Ariela Aubrey i mars.

Berry deltok på en veldedighetsgalla i Beverly Hills lørdag, og pressen observerte raskt ringen hun stilte opp med tidligere på dagen da hun holdt åpningstalen på et idrettsarrangement for kvinner i Los Angeles.

 

Kilder nær Gabriel Aubrey, som er Halle Berrys kjæreste og far til Nahla, sier til Media Take Out at ringen har tilhørt hans bestemor. Men fra Berrys leir har det ennå ikke dukket opp noen uttalelse.

 

Halle Berry er også på full fart tilbake til karrieren, og har sagt ja til å spille i dramafilmen «Frankie and Alice», som forteller historien om en kvinne med personlighetsforstyrrelser. Hun skal også produsere filmen.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.229 sec - 1 pageviews