Halle Berry vil frede skoler for fotografer

(23.05.2012, sist oppdatert 23.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry havnet i konfrontasjon med paparazzifotografene i Hollywood tidligere denne måneden da hun skulle hente datteren Nahla. Nå vil hun ha fotofri sone på skolene der kjendisbarna går.

- Jeg er fritt vilt, jeg innser det. Men barna mine og barna på datteren min sin skole burde ikke trakasseres. Det er bare galt, galt, galt og galt, sier hun til programmet «Access Hollywood».

 

I krangelen med fotografene, som også ble foreviget, skrek den rasende stjernen stygge ord og påpekte at selv gjorde hun noe «ærefullt» og at hun «ikke trakasserte folk».

 

Berry har siden unnskyldt seg for utbruddet, men fremholder at hun likevel mener skoler bør få være en frisone fra kameralinsene.

 

- Vi synker til nye dyp når vi utnytter barn på denne måten, og folk ikke kan vente med å åpne blader for å se hva fireåringer bruker av klær. Det er noe grunnleggende galt med det, og barna våre burde være fredet, sa hun videre.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews