Halle Berry prøvde selvmord

(30.03.2007, sist oppdatert 30.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry prøvde å ta sitt eget liv da hennes første ekteskap endte med brudd. Hun satte seg i garasjen og startet bilen.

Men Halle (40), som var langt nede etter bruddet med baseballspilleren David Justice som hun var gift med i årene 1992-1997, ombestemte seg i siste øyeblikk:

 

- Jeg satt i bilen og visste at eksosen kom da jeg så for meg et bilde av moren min når hun fant meg. Hun ofret så mye for barna sine, og å avslutte livet mitt ville være en utrolig egoistisk ting å gjøre, sier Halle Berry i et intervju som blir publisert i bladet Parades kommende utgave.

 

- Det handlet om forhold. Min følelse av egenverdi var svært lav, sier Halle og forklarer at hun måtte lære å omprogrammere seg selv, så hun klarte å se sine egne gode sider.

 

- At noen ikke elsket meg, betød ikke at jeg var umulig å elske. Jeg lovet meg selv at jeg aldri ville være en feiging igjen, fastslår Halle.

 

Men heller ikke hennes neste ekteskap med sangeren Eric Benet, som hun giftet seg med i 2001 og ble skilt fra i 2005, var særlig bra for henne: Hun beskriver det som «grusomt».

 

- Vi måtte til sexolog etter bare et år. Jeg ønsker at jeg hadde forlatt ham da, men jeg satte alle andres behov foran mine egne, sier Halle, som blant annet hadde adoptert Eric Benets datter India.

 

Nå sverger hun på at hun aldri skal gifte seg igjen, hun føler ikke behovet for å være noen kone lenger - og innrømmer at hun har hatt dårlig smak i menn.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.136 sec - 1 pageviews