Halle Berry nyter morgenkvalen

(09.10.2007, sist oppdatert 09.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Halle Berry (41) har lenge ønsket seg barn, og fryder seg over alt som har med graviditeten å gjøre.

- Det er ikke noe som er ille med dette. Verken morgenkvalmen, oppkastet eller svettetoktene. Jeg har elsket hvert sekund, sier hun i et intervju med magasinet People.

 

Halle, som er fire måneder på vei med barnet hun venter sammen med sin samboer Gabriel Aubry, sier til og med at hun synes det er lett å finne klær - til tross for at størrelsen hennes stadig endrer seg.

 

- Jeg vil vel si at jeg er en moteslave. Det er vanskelig for meg å begripe at jeg er nødt til å gå med tøy for gravide. Men moten er på min side, sier Berry.

 

Hun tror hun kan få designet klærne sine fram til åttende eller niende måned av svangerskapet da hun må kaste inn håndkleet å gå med mammaklær som andre vordende mødre.

 

Som mange andre gravide hungrer også Berry etter mat:

 

- Det varierer fra dag til dag, men jeg prøver å lytte til kroppen min og ikke overdrive så jeg ikke blir for stor, sier Halle Berry som gjerne vil ha et nytt barn så raskt som mulig etter at førstemann er født.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews