Halle Berry for opptatt til å sminke seg

(25.11.2009, sist oppdatert 25.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry er for opptatt til å bruke tid på å sminke seg.

Skuespilleren er fanatisk når det gjelder å ta vare på huden sin, men hevder at hun aldri bekymrer seg om sitt utseende og at hun mer enn gjerne går ut uten sminke.

 

- Jeg er ikke en av dem som vurderer plastikkirurgi, så min filosofi er å ta vare på det du har. Jeg er veldig nøye med å pleie huden min om kvelden. Jeg legger meg aldri i sengen eller tar meg en lur med sminken på, sier hun.

 

Halle Berry, som har den 19 måneder gamle datteren Nahla med sin partner Gabriel Aubry, sier videre at hun er lei av å bruke for mye sminke av fare for at hun skal se ut som en transvestitt.

 

- Ikke ha på deg for mye sminke, fordi du kan ende opp med å se ut som en mann i dameklær!, sier hun til det amerikanske magasinet OK!.

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.140 sec - 1 pageviews