Halle Berry får haikritikk

(02.08.2010, sist oppdatert 02.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Haiforskere kritiserer Halle Berry for å nøre oppunder folks frykt for hvithaien.

I sin nye film «Dark Tide», som er under innspilling i Sør-Afrika, spiller Halle Berry dykkerinstruktøren Sara, som prøver å komme seg ut i vannet igjen etter nesten å ha blitt drept av en hai. Blant annet skal hun spille inn scener i et dykkerbur.

 

- Etter å ha lest manus så vi at det var noe vi ikke ønsket å sette navnet vårt under. Vår oppgave er å prøve å endre folks oppfatning av haier. Men å slåss mot en hai, eller å overleve et haiangrep, kunne vi ikke se noe som helst positivt med - selv om vi prøvde, sier Alison Kock i Save Our Seas Foundation til Daily Mail.

 

Haiforskeren holder til ved organisasjonens haisenter utenfor Cape Town, der hun følger hvithaier på nært hold. Det er også i havet her at «Dark Tide» spilles inn.

 

- Den største trusselen mot hvithaien er mediehysteriet og den påfølgende frykten for en slags usynlig «Haisommer»-fare på strendene i Cape Town, har Kock fastslått.

 

I januar i år ble en turist drept av en hvithai mens han svømte 100 meter fra stranden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews