Halle Berry elsker sin Gabriel

(10.02.2009, sist oppdatert 10.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry «føler seg mer gift» med Gabriel Aubry enn hun har gjort med noen annen av sine tidligere menn.

Den 42 år gamle skuespilleren, som tidligere var gift med baseballspilleren David Justice og musikeren Eric Benet, sier at hennes tre år lange forhold til modellen er det mest seriøse forholdet hun har hatt og at hun håper de kan være sammen for alltid.

 

Halle sier også at hennes kjærlighet til deres 11 måneder gamle datter Nahla er den sterkeste følelsen hun har hatt og at hun er lite lysten på å takke ja til filmroller fordi hun ikke kan utstå å være borte fra henne.

 

- Jeg føler meg mer gift nå enn i noen av mine tidligere ekteskap. Vi lever i sannheten om det og det er viktigere enn et stykke papir. Alt jeg kan si er at det nå føles fantastisk. Jeg trodde jeg visste hva kjærlighet var, men jeg har aldri følt noe sånt som dette. En film må virkelig være spesiell for meg for å få meg til å forlate huset. Jeg må elske den. Jeg mener, virkelig, virkelig elske den, sier hun til magasinet Essence.

 

Når hun velger sine roller, sier Halle, som kommer til å klippe bort alt håret til sin kommende film «Nappily Ever After», at hun vil at datteren skal beundre hennes prestasjoner.

 

- Jeg vil ikke at min datter skal se tilbake på arbeidet mitt og tenke: «Mamma solgte sjela si». Jeg vil at hun skal få med seg noe hun kan være stolt av, forklarer Berry.

(©NTB)

 

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Jaden
22.02.2009 21:31
Det var et pent par  Smile :-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.238 sec - 1 pageviews